كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1400/6/1 دوشنبه قابل توجه متقاضیان تحصیل بدون کنکور در دانشگاه پیام نور؛ تمديد مهلت ثبت نام پذيرش دانشجو صرفاًبر اساس سوابق تحصيلي در دانشگاه پیام نور تا 5 شهریور

.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: آن دسته از متقاضیانی که داوطلب تحصیل بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی ) درمقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور هستند تا پایان روز جمعه 5 شهریورسال جاری فرصت دارند برای ثبت نام اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز با اشاره به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور افزود: دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در سال 1400 بر روی سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org در تاریخ 14 مردادماه منتشر شده و متقاضیان می توانند در مهلت مقرر ضمن مطالعه دقیق این دفترچه نسبت به ثبت نام و انتخاب کد رشته محل های مورد علاقه خود اقدام کنند.
وی با عنوان اینکه این مهلت قابل تمدید نخواهد بود، یادآور شد:آن دسته از متقاضياني كه قبلاً نسبت به ثبت نام و انتخاب كدرشته محل‌هاي تحصيلي اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش كدرشته محل‌هاي انتخابي خود اقدام نمايند.