1400/10/25 شنبه قابل توجه پذیذفته شدگان کارشناسی براساس سوابق تحصیلی ( تکمیل ظرفیت بهمن ماه ) مدارک لازم برای ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی/ زمان ثبت نام به زودی اعلام می شود

.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: تاریخ ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور به زودی از طریق پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir اعلام می شود.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری ضمن تبریک به نودانشجویان دانشگاه ، به مدارک لازم برای ثبت نام غیرحضوری اشاره کرد و افزود: ثبت نام از طریق سامانه آموزشی گلستان دانشگاه به نشانی reg.pnu.ac.ir و به صورت غیرحضوری انجام می شود و کلیه پذیرفته شدگان باید تصویر صفحه اول وصفحه توضیحات شناسنامه  و پشت و روی کارت ملی، عکس 4×3 با زمینه روشن، اصل مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی(دارندگان مدرک دیپلم 3-3-6 نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ندارند) و  مدرک مشخص کننده نظام وظیفه ( ویژه آقایان ) خود را با فرم jpg یا jpeg  و حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت آماده و در هنگام ثبت نام بارگذاری کنند.