كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
1401/12/14 یکشنبه مراسم بدرقه دانشجویان دانشگاههای پیام نور مرکز / واحد‌های دهدشت، چرام و لنده به اردوی راهیان نور مراسم بدرقه دانشجویان دانشگاههای پیام نور مرکز / واحد‌های دهدشت، چرام و لنده به اردوی راهیان نور

♦️دراین مراسم دکتر نریمان رئیس دانشگاه پیام نور دهدشت در سخنانی ضمن تبریک به دانشجویان برای توفیق زیارت یادمان های دوران دفاع مقدس، نقش این اردوها را درآشنایی دانشجویان با فداکاری و جانفشانی رزمندگان در دوران جنگ تحمیلی مهم دانستند و از دانشجوان خواستند نهایت استفاده را ازاین اردوی معنوی زیارتی ببرند.

♦️ در این اردو تعدا ۲۸ نفر از دانشجویان خواهر حضور دارند که طی چهار روز از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس بازدید خواهند کرد.

♦️این اردو همه ساله با هدف آشنایی نسل جوان ودانشجو با فرهنگ جهاد و شهادت و تجدید روحیه برای مبارزه در جبهه جنگ نرم،که وظیفه دانشجویان امروز است برگزار می شود.