1401/12/16 سه‌شنبه به مناسبت روز در ختکاری ونیمه شعبان صورت گرفت : برپایی ایستگاه صلولتی و کاشت 200 اصلح درخت زیتون در محوطه دانشگاه پیام نور دهدشت به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان سالروز ولادت باسعادت حضرت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف،  ایستگاه صلواتی شربت وشیرینی به همراه بر نامه های متنوع فرهنگی ورزشی با همکاری امور فرهنگی و کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه پیام نور دهدشت برگزار گردید.

به مناسبت روز درختکاری ، مراسم کاشت ۲۰۰ اصلح درخت ونهال زیتون نیز با همکاری شرکت زهکش بنای خائیز دهدشت با حضور امام جمعه ، فرماندار و جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان کهگیلویه ، اصحاب رسانه وخبرنگاران   و همچنین جمع کثیری از دانشجویان ، فعالین فرهنگی دانشگاه ، اساتید و کارکنان دانشگاه بر گزار گردید.

همچنین برنامه سخنراین حجه الاسلام مهدوی مبلغ اعزامی از قم به مناسبت نیمه شعبان با حضور دانشجویان برگزار گردید.