1402/2/18 دوشنبه درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور دهدشت در نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور کشور در آذربایجان شرقی:
درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور دهدشت  در  نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت  دانشگاه پیام نور کشور در آذربایجان شرقی:

سر کار خانم فاطمه همتی دانشجوی رشته روان شناسی ، نفر اول بخش معارفی صحیفه سجادیه در بین کل دانشجویان پیام نور کشور

جناب آقای احمدرضا فضیلت منش ، نفر اول در بخش شعر آیینی در بین کل دانشجویان پیام نور  کشور

امور فرهنگی دانشگاه پیام نور دهدشت  کسب رتبه های ممتاز دانشجویان دانشگاه را  در مسابقات کشوری قرآن وعترت، را به این عزیزان و همه دانشجویان تبریک عرض می نماید. وآرزوی موفیقت های بیشتر این عزیزان  را ازدرگاه الهی خواستاریم..

بدیهی است در زمان مقرر جوائز غیر نقدی و لوح سپاس برگزیدگان دانشجویی طی مراسمی به آنان اهدا خواهد گردید

.